Cağ Kebap Tecrübe İster!

Cağ kebabı, Erzurum yöresinin Tortum, Oltu, Şenkaya, Yusufeli bölümüne kadar uzanan bir yemek kültürüdür. Kuzunun kol ve but kısmından yapılır. Kısmen yağlı ve bir tarafı daha az pişirilerek pembe olarak yenilir. Buna tatari denir. Etin terbiyesinde de orijinalinde soğan, karabiber ve tuz kullanılır. Bunların gramajları, karabiberin kalınlığı, soğanın hangi soğan ve suyunun acılığı gibi durumlar ustalık mahareti isteyen unsurlardır. Soğan tadı hissedilmemeli, lezzette ağır basmamalı. Bunların hepsi tecrübe istiyor.Bu tecrübede Gez Gör Cağ Kebap'ta. Gez Gör Cağ Kebap Erzurum'da Kongre Caddesi'nde...

Doğal lezzetinin ünü dünyaya yayıldı

Gez Gör Cağ Kebap, doğal lezzetiyle cağ kebabın orijinal hâlini siz değerli misafirlerine sunmanın gururunu yaşıyor.

Enfes Cağ Kebap Gez Gör'de

1985’ten beri özel ölçümlerle elde edilentarifleriyle, kuzu eti, karabiber ve soğan dışında hiçbir katkı maddesi kullanmadan yapılan enfes cağ kebabı Gez Gör Cağ Kebap’ta

Lezzet durağınız

Lezzet durağınız Gez Gör Cağ Kebap Erzurum'da Kongre Caddesi'nde

Nezih mekânda keyifli bir yemek

Nezih mekânda keyifli bir yemek için Gez Gör Cağ Kebap

Gez Gör Cağ Kebap

Gez Gör Cağ Kebap, doğal lezzetiyle cağ kebabın orijinal hâlini siz değerli misafirlerine sunmanın gururunu yaşıyor.